Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

U suradnji s Poglavarstvom Grada a posebno zahvaljujuci podršci gradonacelnika Ivana Kureta pristupilo se riješavanju problema devastirane zelene površine/parka kod stambene zgrade Osjecka 9.


Ova zelena površuna je zapuštena vec godinama te je devastacija iste izrazito nastavljena parkiranjem vozila u tijeku prošle godine . Riješavanju ovog problema pristupilo se s gledišta obnavljanja zapuštene zelene površine ali isto tako i s gledišta nedostatka parkirnih mjesta na podrucju Gripa.

Napravljeno je idejno riješenje koje obuhvaca izradu parking prostora za 6-7 vozila te rekonstrukciju park površine sa dodatnim sadržajima (stazama i odmorištima).
Uz riješavanje ovog problema pristupilo se i sanaciji devastiranog nodostupa ispred stambene zgrade Matice hrvatske 2,4,6,8 i 10,koji se nastavlja na gore navedenu površinu.

Ovaj prostor uništen je djelovanjem oborinskih voda i parkiranjem vozila.Vodom izlokane površine biti ce sanirane betonskim elementima u suhoj gradnji tako da se omoguci parkiranje vozila stanara zgrade a da se ne sprijeci dotok vode u drvored na istoj površini.

Ovaj manji komunalni zahvat biti ce izfinanciran decentraliziranim sredstvima kojima raspolaže Kotar u 2009.godini.

Ovaj projekt rekonstrukcije jevnih gradskih površina obuhvaca i riješenje smještaja reciklažnih kontejnera (reciklažna dvorišta) koji su do sada bili smješteni na izlazu s parking prostora kod stambene zgrade Osjecka 5a .Kontejneri su svojim dosadašnjim  smještajem bili smetnja sigurnom ukljucivanju vozila u promet s parkirališta.

Uz smještaj reciklažnih kontejnera na istu lokaciju izmješteni su i kontejneri za komunalni otpad koji su se nalazili na parkiralištu kod stambenih zgrada Osjecka 7 i 9,te se tako oslobodio dodatni prostor za parkiranje vozila.


Novi dizajn webstranice Kotara,koji je prilagoden lakšoj uporabi .

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner