Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

SA 10 SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

Kotarski izbori 8. lipnja

U nastavku sjednice vijećnici su donijeli jednoglasnu odluku da se novi kotarski izbori raspišu 8. lipnja. Podsjetimo, namjera gradske uprave je bila da se izbori za vijeća mjesnih odbora i gradskih kotareva održe paralelno s izborim za članove Europskog parlamenta u svibnju, no Državno izborno povjerenstvo nije se složilo s takvim prijedlogom.

Kazna za pseći izmet - 500 kuna

Također, donesena je i odluka o uvjetima i načinu držanja pasa i mačaka kao kućnih ljubimaca te načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama. Prema novoj odluci vlasnici pasa koji ne pokupe izmet za svojim ljubimcem ubuduće će biti kažnjeni s 500 kuna. S istim iznosom kažnjavat će se i oni građani koji svog ljubimca izvode bez uzice, odnosno ako ih šetaju po javnim  površinama ili s njima ulaze u ustanove i zgrade gdje to nije dopušteno.

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner