Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

Održan sastanak sa predstavnicima Službe za mjesnu samoupravu, zaštitu i spašavanje

Dana 05.03.2014.u 17:00 sati na naše traženje održan je sastanak sa predstavnicima Službe za mjesnu samoupravu,zaštitu i spašavanje grada Splita.U ime Službe sastanku su nazočili: gospodin Filip Butorović - Pročelnik Službe za mjesnu samoupravu, zaštitu i spašavanje, gospodin Tomislav Bočina - Pomoćnik pročelnika Službe za mjesnu samoupravu, zaštitu i spašavanje i gospodin Antun Nakić - Voditelj Odsjeka za mjesnu samoupravu.Kotar su predstavljali :Marin Giljanović - Predsjednik Vijeća GK Gripe te vijećnici gospodin Zoran Fistonić i gospođa Marija Budimir Bekan.

Sastanak je sazvan kako bi se donekle upoznali sa novim naćinom rada Kotareva a sve u svezi nejasnoća na koje smo nailazili u komunikaciji sa Službom. Tako nam je objašnjeno da većina dosadašnjih naših aktivnosti neće nadalje biti podržana od strane Grada te da će sve aktivnosti i naši projekti morati biti amenovani od strane Službe prije same realizacije. Zatražili smo podršku Službe u riješavanju problema pristupnog puta stambenim objektima u Krstulovićevoj ulici kako bi napokon uspili riješit ovaj 15 godina star problem koji ugrožava naše sugrađane.Nakon završetka sastanka zajedno smo obišli " pristupnu makadamsku rampu" kako bi se novi Pročelnik Službe upoznao sa problemom na terenu.

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner