Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

“Eppur si muove”  oli ti  " Ipak se kreće "

Na 8.sjednici Gradskog Vijeća koja se održaje dana 19.12.2013.godine ,4. tokča dnevnog reda je :

Prijedlog programa izgradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2014. godinu

(kliknuti na tekst za vidit cijeli plan )

Za kotar Gripe  uvršteni  su dijelovi plana i programa vijeća Kotara za 2014.godinu :

PROGRAM

Gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2014. godini

1.2.28. PRISTUPNI PUT ULICI V. KRSTULOVIĆA SA UREĐENJEM TERENA

Kolni pristup izgrađenim stambenim objektima dijela Gripa sa ulice Vicka Krstulovića.Izgradnjom rampe omogućiti će se pristup vozila do centralnog višestambenog objekta na brežuljku i omogućiti kružni tok vozila oko njega, sa mogućnošću parkiranja na platou ispred objekta. Pristup će biti omogućen putem kolne rampe u duljini cca 50 m, horizontalne denivelacije cca 4,50 m, u poprečnoj širini profila 2 x 2,50 m, odnosno ukupne širine 5,0 m. Radi sigurnosti prometovanja rampa će se ograditi betonskim zidovima. Uz rampu je predviđeno i stubište koje će se omogućiti nesmetana pješačka komunikacija i povezivanje stambenih jedinica ovog dijela područja Gripa. Izrađen je idejni projekt, u tijeku je postupak ishođenje lokacisjke dozvole.

U 2014. godini planira se ishoditi lokacijku dozvolu.

2.2 IZGRADNJA DJEČJEG IGRALIŠTA U GK GRIPE U OSJEČKOJ ULICI

Igralište je smješteno na poziciji zapadno od dječijeg vrtića "Miki" i obuhvaća površinu postojećeg igrališta. Parcela je smještena u sklopu javne gradske zelene površine između prometne ceste i stambenih zgrada na blago kosom terenu. Uređenje uključuje ograđivanje igrališta, izradu novog površinskog sloja, hortikulturno uređenje, oborinsku odvodnju te opremanje spravama za igru (karusel, toranj s dva tobogana i poligonom za penjanje, klackalica sa spiralnim oprugama, četverosjedna ljuljačka na opruzi, ljuljačka). Izrađen je izvedbeni projek!.

U 2014. godini planira se izgradnja.


Komentari (1)
1Petak, 11 Travanj 2014 14:40
Ivana Bezjak
Poštovani,

Napokon da se krece s igralištem u Osjeckoj ulici. Iskreno se nadam da ce to bit lijepo i sigurno igralište sa svim popratnim sadzajima za djecu.

Lip pozdrav!

Stanarka Krstuloviceve

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner