Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

UVRŠTAVANJE TRIJU JAVNIH POVRŠINA U SUSTAV REDOVNOG ODRŽAVANJA-NEDEFINIRANE JAVNE POVRŠINE NA PODRUČJU KOTARA GRIPE

Vijeće Gradskog kotara Gripe je na sjednici održanoj dana 17.10.2013. godine raspravljalo o donošenju Plana rada za 2014.godinu te je shodno tome raspravljalo o trima površinama koje se nalaze na području Kotara koje se ne nalaze u sustavu redovnog održavanja,a nameće se potreba za održavanjem istih obzirom da njima gravitira veći broj stanovnika.To su slijedeće površine:

- prostor između ulaza u Osječku 24E i tunela u Dubrovačkoj ulici .

-prostor velike površine koji se nalazi na uzdignutom dijelu između trafostanice u Matice hrvatske kod broja 18,čitavom dužinom zgrade Matice hrvatske od 18 do 26 sa jedne strane,Osječka 24 A do 24 E sa druge strane te tunela u Dubrojačkoj ulici.

-Barakovićeva 16-20 s južne strane zgrade prema Osječkoj 3.

Sve tri površine su bile povremeno očišćene i pokošene od strane poduzeća Parkovi i nasadi temeljem naloga i iz sredstava Gradskog kotara Gripe.Međutim,potreba za održavanjem je mnogo veća od onoga što je u mogućnosti samoga Kotara obziromda kotar svoja namjenska sredstva koristi za manje komunalne zahvate te nisu dostatna na razini godišnjeg održavanja,a i potreban je kontinuitet održavanja obzirom da na ovoj drugoj površini borave djeca iz dječijeg vrtića Bosiljak koji se nalazi u neposrednoj blizini.

U svezi svega navedenog zatraženo je od Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo -Odjsjek za komunalne poslove-Pododsjek za hortikulturu ,groblja i javnu čistoću Grada Splita uvrštavanje ovih površina u plan redovnog održavanja od strane Grada.

Stigao je pozitivan odgovor te je isti prosljeđen Parkovima i nasadima na daljnje djelovanje. (za vidit dopis klinkut na sliku )

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner