Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

INTERESANTAN ODGOVOR GRADSKE SLUŽBE

Na naš dopis Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo i redarstvo dobili smo interesantan odgovor .Našim dopisom zatražili smo saniranje Osječke ulice od kućnog broja 32 do 38 . Asfaltni sloj na prometnom dijelu ulice je nagrižen zubom vrimena te se sve više na istom pojavljuju rupe što predstavlja opasnost za prolaznike. Ujedno nema reda u parkiranju vozila u tom dijelu ulice gdje nije strano parkiranje na zelenim površinama. I na to naše traženje dobijemo odgovor da za ovu godinu nema predviđenih sredstava za predmetne radove pošto se radi o velikoj površini na kojoj treba definirat i parkiranje vozila.Ovaj dio nam je jasan i prihvatljiv ali drugi dio odgovora nemožemo nikako povezat sa djelatnostima Kotara.

Citat :"Predlaže se Vijeću GK Gripe da naruči projekt uređenja spomenute lokacije,s troškovnikom radova i projektantskom projekcijom vrijednosti radova,te da se na vrijeme javi za slijedeću Proračunsku godinu,kada ćemo temeljem relevantnih podataka moći planirati ovu aktivnost."

Dakle Kotar bi trebao naručit projekt i isti platit !!!! E sad se postavlja pitanje iz kojih sredstava kad je pravilnikom o decentraliziranim sredstvima kojima raspolaže Kotar precizirano u šta se ista mogu i smiju trošit. A da Kotar i napravi taj projekt onda nije sigurno hoce li se isti usvojit , to jest hoce li se projekt realizirat u iducoj godini. Zar gradske sližbe nebi tribale bit te koje će naručit  projekt i vodit brigu o vecim zahvatima sanacija / održavanja gradske infrastrukture i javnih površina?Za vidit dopis kliknuti na sliku .

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner