Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

SPOMENIK 4.GARDIJSKOJ BRIGADI

U tijeku su radovi na uređenju terena na kojem će se postaviti spomenik 4.GARDIJSKOJ BRIGADI. Spomenik koji će biti postavljen u blizini Dvornikovih dvora, na križanju Ulice kralja Zvoniomira s Ulicom slobode Četvrtu gardijsku će predstavljati kroz četiri kamena obeliska, a najveći je visok šest metara. Gledajući spomenik ujedno će se doživjeti četiri križa.Autor kipa je Teo Bilas .

Posebno nam je drago šta će ovo obilježje ukrašavati dio Gripa jer su  Dragovoljci Domovinskog rata Kotara Gripe bili dio 4.brigade-poznatiji pod nazivom "Zumbe".

Više o našim dragovoljcima možete vidit klikom na baner -desno na stranici "Da se ne zaboravi"

Komentari (6)
6Srijeda, 07 Kolovoz 2013 10:38
časnik iz 4.Gardijske Brigade
Hvala gradu Splitu što će konačno i u gradu gdje je nastala četvrta brigada dobiti mjesto koje zaslužuje.Ovo nije samo sjećanje na njih već na sve građane Splita koji su dobronamjerni i cjene što je ova najelitnija postrojba učinila za domovinu u ratu.Hvala gradu Splitu i svim dobrim ljudima grada Splita koji drže do 4 Brigade.
5Petak, 07 Lipanj 2013 07:02
admin
*Dalmatinac - Ovaj spomenik ne radi Kvart ili bolje receno Kotar vec Grad Split.To je gradski projekt . Doduše nije baš najsjajniji izbor mista za ovaj spomen na ratnu 4.brigadu ali bolje i tu nego nigdi .
Ozbiljnih problema? Neznan na šta misliš jer ono šta je u domeni rada Kotara kao takvog Kotar Gripe radi i više nego može radit. Sa mižerijon od sredstava koja dobivamo na razini godine radi se savršeno,a tome možete nadodat i to da smo mi u Kotaru svi volonteri i za naš trud i utrošeno vrime ne primamo nikakve naknade ,vec to radimo iz ljubavi prema Gripama i ovom gradu .Pogledajte malo naše projekte pa onda komentirajte .A mi ne možemo riješavat probleme Grada kojih ima i previše. A VI možete doc malo do Kotara pa dat neka svoja viđenja problema koje bi Vi riješavali putem Kotara - vrlo rado ce mo Vas saslušat i primit u tim koji ce pokušat riješit probleme koje Vi izneseta kao stanovnik Gripa .
4Četvrtak, 06 Lipanj 2013 14:07
Mile
Bravo, naši momci su Zvonimirovom i umarširali u grad tako da je spomenik na pravom mistu.
Zaslužili su spomenik i puno više od toga!
3Srijeda, 05 Lipanj 2013 12:32
Dalmatinac
Koja tragedija, radite lakrdiju od kvarta. Uvatite se ozbiljnih problema.
2Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013 18:05
admin
Ne to su Gripe Smile
pogledajte malo granice kotara Gripe.....
1Srijeda, 22 Svibanj 2013 12:56
duje
nisu van to Gripe nego Lučac

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner