Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

UREĐENJE / SANACIJA PARKIRALIŠTA / ZELENE POVRŠINE BARAKOVIĆEVA 16-20

Planom rada za 2013.godinu određeno je urediti parkiralište kod stambene zgrade Barakovićeva 16-20 ,to jest prostor između zgrada Barakovićeva 16-20 i Osječka 3 -  kod sjeverne strane dječijeg igrališta. Divljim parkiranjem vozila devastirana je zelena površina koju je potrebno privest svrsi.Betonskin zidom, čija će visina pratit konfiguraciju terena -  od 20 do max 80 cm , spriječit će se  daljnje parkiranje vozila na zelenoj površini. Ovakvim ograđivanjem dobio bi se planirani prostor za parkiranje vozila a ne kao do sada divlje parkiralište. Zemljani dio terena na kojem su sada parkirana vozila potrebno je građevinskim strojevima poravnati na nivo postojećeg asfaltnog sloja / ulaza. Na zapadnoj strani površina koje se uređuju nalazi se zamljišne častice koje su u privatnom vlasništvu te će se iste odvojiti od ovog javnog gradskog prostora cestovnim rubnjakom . Teren za parkiranje nasuti šljunkom srednje granulacije a zelene površine popunit prlodnom zemljom te na istima zasadit više grmolikih trajnica ,uz zasijavanje travnjaka .

Zatraženo i dobiveno  mišljenje Grada Splita- Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo te pismena suglasnost predstavnika stanara/ suvlesnika stambene zgrade ( za vidit dokumente kliknite na slike livo ).

KRENILI RADOVI

Nakon dugog kišnog perioda krenulo se sa radovima na sanaciji zelenih površina i parking prostora kod stambene zgrade u Barakovićevoj 16,18 ,20.

15.05.2013 -završeni građevinski radovi

IDEJNI PLAN UREĐENJA OVOG DIJELA KOTARA GRIPE

IZGLED I STANJE NA TERENU PRIJE POČETKA NAŠEG ZAHVATA U PROSTORU

TIJEK RADOVA

08.05.2013

10.05.2013

15.05.2013 -završeni građevinski radovi


Baner

GRAD SPLIT

Baner