Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

OMOGUĆENO KOMENTIRANJE ČLANAKA

Poštovani, da bi olakšali  Vaš kontakt s nama a ujedno i poboljšali našu suradnju sa građanima Gripa , na ovu stranicu ugrađen je sistem koji omogućava komentiranje pojedinih članaka . Za postavljanje komentara nije potrebna registracija .....

-pojedini članci imaju i lijevom donjem kutu "Dodaj svoj komentar " ili "Komentari" ..klikom na ovaj link otvara se na dnu članka prozor  za dodavanje Vašeg komentara ....ili ce te isti naći na dnu članka prelistavanjem samog članka.

- u polje "Vaše ime" upišite ime kojim se želite predstaviti ovdje i pod kojim nas želite kontaktirat (može biti Vaše pravo ime ali i nadimak)

-u polje "Vaš e mail" upišite Vašu mail adresu - ovo polje nismo mogli izostavit  pošto je to ujedno jedan nacin dokaza ozbiljnosti Vaših  komentara

-"Komentar" -unesite tekst Vašeg komentara

-"Verifikacija" - u ovo polje prepišite slova i brojeve koji se nalaze u polju (zastavici) poviše.....ovo je prevencija i vid zaštite protiv spam poruka koje generiraju botovi ( online roboti )...vodite računa o malim i velikim slovima.

-nakon verifikacije možete pogledati kako će izgledat Vaš komentar na "Pregled" ili ga odmah postaviti na stranicu klikom na "Pošalji".

Komentari (2)
2Srijeda, 02 Siječanj 2013 14:51
Rosandić Goran
lipo bi bilo da neko iz kotara prošeta do kučnog broja 3 u Osječkoj..pa da vidi šta se triba napravit oko kuče...posli svake kiše imamo jezera..tragedija.
ADMINISTRATORS_REPLY_HEADING
Ponedjeljak, 04 Veljača 2013 19:03
admin
Gospodine Gorane ako pratite našu stranicu možete vidit da nismo samo prošetali oko Vaše zgrade. A inace nam je uređenje sjeverne strane terena bilo u planu za ovu godinu .
1Četvrtak, 06 Listopad 2011 06:07
admin
Na ovoj stranici nije dopušteno politicko prepucavanje !

Kako u radu Vijeća Kotara nije poželjno politiziranje tako necemo dopustit isto ni na ovoj stranici .

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner